Finančne storitve za preprosto in učinkovito bančno poslovanje. Potrošniški krediti, zavarovanja, varčevanje, plačilo na obroke, plačilne kartice, likvidnost …, uredite vse bančne storitve kar med nakupovanjem.

Hitre in preproste bančne storitve podjetja Addiko Bank

Se odločate za večji nakup, gradnjo ali obnovo hiše ali stanovanja? Bi želeli svoje nakupe plačevati na obroke? Želite poenostaviti svoje bančno poslovanje? Želite varčevati za brezskrbno starost? Potrebujete večjo likvidnost? Obiščite Addiko Bank v nakupovalnem centru Supernova Krško, kjer vam bodo izkušeni bančni svetovalci pomagali poiskati vam prilagojene, preproste in hitre bančne storitve.

V Addiko banki ponujajo ugodne stanovanjske kredite za nakup novega doma, kot tudi priročne hitre potrošniške kredite za vse nepredvidljive stroške. Uredite si novo plačilno kartico Maestro ali Mastercard za brezstično poslovanje, predplačniško kartico Mastercard za varno spletno nakupovanje ter dostop do sodobnih digitalnih bančnih storitev. Ko odprete svoj transakcijski račun pri Addiko Bank, vam brezplačno, hitro in zanesljivo uredijo zamenjavo banke in prenos sredstev na novi račun. Prijazni bančni svetovalci bodo tudi odgovorili na vsa vaša vprašanja glede likvidnosti, zavarovanj, limita na osebnem računu, obrestnih mer ter varčevalnih načrtov po vaši meri. Izberite Addiko Bank in uredite vse bančne storitve kar med nakupovanjem.

Addiko banka – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža s sedežem na Dunaju v Avstriji, ki ima ključne trge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan.

Addiko banka zagotavljanja učinkovite in napredne rešitve za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Torej na lokacijah, kjer opravljamo dnevno rutino nakupov in ostalih opravkov ter posledično potrebujemo storitev, ki nam v trenutku reši finančne zagate.

Addiko Bank


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

SPLETNA STRAN
https://www.addiko.si/

KATEGORIJA
ostalo