Finančne storitve za preprosto in učinkovito bančno poslovanje. Potrošniški krediti, zavarovanja, varčevanje, plačilo na obroke, plačilne kartice, likvidnost …, uredite vse bančne storitve kar med nakupovanjem.

Skočite na banko in hitro sklenite gotovinski kredit, uredite plačilo na obroke ali naročite novo kreditno kartico. Addiko banka vam nudi hitre in enostavne bančne storitve vedno pri roki.

Finančne storitve tam, kjer jih najbolj potrebujete

Odkrijte svet enostavnih in ugodnih bančnih storitev Addiko banke ter osvežite svoje osebne finance. Med nakupovanjem v Qlandii Krško se ustavite pri prijaznih bančnih svetovalcih v poslovalnici banke in pomagali vam bodo poiskati najboljše finančne rešitve za vas.

Sklenete lahko gotovinski kredit v le nekaj minutah, brez nepotrebnih zapletov in brez odvečne dokumentacije, uredite plačilo na obroke ali naročite novo plačilno kartico Mastercard®. Med obiskom poslovalnice lahko tudi izberite paket finančnih storitev po vaši meri in poenostavite vaše osebne finance z uporabo naprednih digitalnih storitev mobilne ali spletne banke.

Z Addiko banko imate vse za preprosto in učinkovito bančno poslovanje vedno pri roki. Ker je čas ena od najdragocenejših valut današnjega časa, se v Addiko banki trudijo vse finančne storitve, predvsem sklepanje gotovinskih kreditov, opraviti hitro in enostavno.

Addiko banka – enostavne in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža s sedežem na Dunaju v Avstriji, ki ima ključne trge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan.

Addiko banka zagotavljanja učinkovite in napredne rešitve za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Torej na lokacijah, kjer opravljamo dnevno rutino nakupov in ostalih opravkov ter posledično potrebujemo storitev, ki nam v trenutku reši finančne zagate.

Addiko Bank


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

SPLETNA STRAN
https://www.addiko.si/

KATEGORIJA
ostalo