Privoščite si kratki odmor med nakupovanjem z odlično kavo, osvežilnim napitkom ali koktajlom. V baru Sonček vam bodo vedno postregli z nasmehom.

Bar Sonček vam postreže z najboljšo kavo in pozitivno energijo

Tudi v najbolj sivih in turobnih dneh vam Bar Sonček takoj obrne dan na bolje! Sončna pozitivna energija se razteza prav do vsake mize tega prikupnega gostinskega lokala v nakupovalnem centru Supernova Krško. V sproščenem ambientu bara si odpočijte med nakupovanjem, povabite prijatelja na klepet in kavico ali preprosto prelistajte aktualno revijo ali časopis, ki so vam v lokalu na voljo za branje, medtem ko čakate, da vaša boljša polovica opravi vse nakupe.

Prijazno in vedno nasmejano osebje Bara Sonček vam bo postreglo z najboljšo kavo, ki je vedno pripravljena s srcem. Ste za hitri espresso, ki vas takoj dvigne, ali želite počasi uživati v slastni beli kavi ali kapučinu? Izberite svoj najljubši topli napitek in bodite navdušeni. V lokalu so vam na voljo tudi številne brezalkoholne pijače, ob prijetnem popoldanskem 'after work' druženju pa naročite enega od privlačnih koktajlov z menija.

Bar Sonček – družinski lokal s srcem

Srčna zgodba Bara Sonček se je začela že pred 18 leti, ko je iz skrite želje po lastnem lokalu nastal mali bar z veliko željo po osrečevanju ljudi. Utečena ekipa natakarjev vsak dan poskrbi za pozitivno vzdušje in dobro počutje vsakega obiskovalca, ne glede na to, ali se ta ustavi na hitri kavici ali za mizo lokala preživi celo popoldne ob odlični pijači in dobri družbi. Vsak gost Bara Sonček je dragocena stranka, zato se v lokalu vedno potrudijo s kakovostno ponudbo in postrežbo na najvišji ravni. Moto Bara Sonček je, da se vsak dan začne in konča z nasmeškom, zato vas bo tu vedno pričakala prijaznost in dobra volja.

Bar Sonček


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
051 282 757

KATEGORIJA
kavarne in restavracije