Specializirana trgovina za elektronske cigarete, e-tekočine, arome, nikotinske baze in vape opremo. Belidim Premium Vape Shop vas popelje na vrhunsko doživetje vape okusov in užitkov.

Premium e-cigarete in mešanice arom za vsak dan

Dobrodošli v novo dobo kajenja. Nova moderna poslovalnica Belidim Premium Vape Shop v Supernovi Krško nudi najnovejše elektronske cigarete vodilnih proizvajalcev, kakovostne pripomočke in preverjene dodatke za edinstveno izkušnjo kajenja. Stopite v svet 'vejpanja' in odkrijte široko paleto okusov in dišav za vedno edinstveno doživetje po vašem okusu.

Belidim Vape Shop slovi po odličnih mešanicah arom, koncentratih in e-tekočinah najbolj priljubljenih znamk. Si danes želite okusa svežih tropskih sadežev, dimljenega hrasta ali kremastega sladoleda z vaniljo? V široki paleti sladkih, kremnih, svežih, tobačnih in tudi bolj nenavadnih okusov boste zagotovo našli svoje najljubše kombinacije! Vape trgovina ponuja tudi bogato izbiro kakovostnih in preverjenih elektronskih cigaret, kompletov za začetnike, nikotinskih baz ter pripomočkov po odlični ceni.

Belidim Premium Vape Shop – preverjeni in kakovostni vape izdelki

Belidim Premium Vape Shop vodi ekipa strokovnjakov, svetovno znanih po svojih odličnih mešanicah arom za 'vejpanje'. V ponudbi boste našli znamke e-tekočin Egoist flavors, Angel flavors in InDividual flavors s številnimi edinstvenimi, posebnimi in raznolikimi okusi. Pustite se navdušiti vedno novim izvirnim kombinacijam okusov, ki se redno dodajajo v ponudbo. Poleg arom in koncentratov vam premium vape trgovine Belidim ponujajo še vape opremo, naprave in ostale potrebščine.

Belidim trgovine najdete na osmih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Kranju, Slovenj Gradcu, Celju in Krškem. Izkušeni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izboru najbolj primernega izdelka za vas. Del ponudbe, predvsem arome, baze in e-tekočine, pa lahko kupite tudi v spletni trgovini.  

Belidim


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
040 310 948

E-POŠTA
https://belidim.com/

KATEGORIJA
ostalo