Vse za avdio-video in računalništvo, kot tudi široka ponudba gospodinjskih aparatov, izdelkov za dom in vrt, gaming, šport, telefonijo in prosti čas. Big Bang nikoli ne razočara.

Stopite v Big Bang svet zabave

Svet elektronike še nikoli ni bil tako priročen. Trgovina Big Bang v nakupovalnem centru Supernova Krško ponuja elektronske izdelke za dom in prosti čas izbranih blagovnih znamk. Z vrhunsko avdio-video opremo ustvarite svoj domači kotiček zabave. Niste prepričani, ali je izbrani pametni televizor primeren za vašo dnevno sobo? Povprašajte prijazno strokovno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo in priporočilo še ustrezen hišni kino ali igralno konzolo za popolno izkušnjo! Ne glede, ali boste izbrali PlayStation, Nintendo ali Xbox, v Big Bangu vas vedno čakajo najnovejše računalniške igre.

Za pravo gaming izkušnjo izberite vrhunsko računalniško opremo nove generacije. Opremite se kot pravi profesionalec z osebnim ali prenosnim računalnikom za igranje, delo ali šolo. V Big Bangu boste našli tudi vso dodatno opremo – monitor, tiskalnik, brezžično miško in tipkovnico, gaming slušalke z mikrofonom, zmogljivo grafično kartico, prenosni disk in še veliko več.

Prav tako boste v Big Bangu našli široko ponudbo bele tehnike za svoj dom. Pralni ali sušilni stroj, kuhalno ploščo, hladilnik, pomivalni stroj ali klimatsko napravo boste v Big Bangu vedno dobili po ugodni ceni! Potrebujete mešalnik, kuhinjskega robota, aparat za peko kruha, električno zobno ščetko, mikrovalovno pečico ali sesalnik? Poiščite jih na policah malih gospodinjskih aparatov za dom in osebno nego. Ne spreglejte še ponudbe mobilne telefonije in elektronskih izdelkov za prosti čas, kot so droni, električni skiroji in pametne ure.

Big Bang – boljši nakup in UAU učinek

Podjetje Big Bang z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Poleg vodilnega položaja na omenjenih segmentih pa sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.

Big Bang


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
01 362 60 00

E-POŠTA
potrosniki@bigbang.si

SPLETNA STRAN
https://www.bigbang.si

KATEGORIJA
tehnika