Odkrijte energijo z neoporečno zdravo hrano ekološke pridelave. V Bio prodajalni Norma vas poleg živil razveselijo še ekološka prehranska dopolnila, superživila, naravna kozmetika in izbrana literatura.

Uživajte naravno, ekološko in zdravo z izdelki Bio prodajalne Norma

Odkrijte recept za svoje zdravje in napolnite dan s svežo energijo! V Bio prodajalni Norma vam bodo postregli z več kot 3000 izdelki ekološke pridelave. Skrbno izbrani izdelki vrhunske kakovosti bodo ob vsakem obisku nakupovalnega centra Supernova Krško vaš dan zagotovo obrnili na bolje. Naužijte se najboljših vitaminov, mineralov in drugih bogatih hranil iz narave v pestri izbiri svežega ekološkega sadja in zelenjave, pekovskih in hlajenih izdelkov. V ponudbi boste našli še slovenske bio izdelke, presno in vegansko prehrano, posebno dietno prehrano brez laktoze, glutena, jajc in kvasa, ekološka prehranska dopolnila ter odlična superživila, s katerimi boste okrepili svoj imunski sistem in pridobili še več energije za izzive vašega dne. Neživilsko ponudbo Bio prodajalne Norma dopolnjujejo še edinstvena naravna kozmetika in izbrana knjižna polica z literaturo za zdrav življenjski slog, osebni razvoj in boljše življenje.

Prijazno in vedno nasmejano osebje Bio prodajalne Norma vam bo z veseljem tudi strokovno svetovalo glede vaših prehranskih izbir in kakovostnih izdelkov za boljše počutje. Ne zamudite degustacij in predstavitev, ki jih prodajalna organizira v nakupovalnem centru Supernova Krško.

Norma – majhna prodajalna z veliko vizijo o boljšem življenju

Norma je vrata svoje prve bio prodajalne odprla leta 2007. Majhna, a simpatična, polna barv, življenja in smeha se je takoj prikupila navdušencem ekološko pridelane hrane in zdravega načina življenja. V svoji izvirni ponudbi bioloških izdelkov vedno išče nove poti, kako svojim kupcem prinesti le najboljše na poti do bolj zdravega življenja, tako duhovnega kot telesnega.

In čeprav je v svoji osnovi Norma prodajalna z biološko hrano, se njena vizija razteza mnogo širše. Norma je ambasadorka zdravega načina življenja, ki s svojim glasom, široko ponudbo in nasveti strankam in gostom ponudi prijetno, sproščeno, in kadar to želijo, tudi poučno nakupovalno doživetje. To je cilj, ki ga z užitkom in zanosom vsak dan uresničujejo zaposleni v Bio prodajalnah Norma, pogosto pa se jim pridružijo še izbrani dobavitelji ekoloških živil in drugih bio izdelkov, ki želijo zdravo hrano in znanje o njej približati čim večjemu krogu ljudi. Z namenom ozaveščanja in preventivne vzgoje Bio prodajalna Norma sodeluje tudi s strokovnjaki medicine in drugih področij, ki zagotavljajo poglobljen in strokoven vpogled v bolj zdrave izbire za življenje.

Bio prodajalna Norma


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 492 5151

E-POŠTA
norma-krsko@norma.si

SPLETNA STRAN
http://www.norma.si/

KATEGORIJA
ostalo