Odkrijte butik z izjemno ženstveno energijo. Ženska oblačila in modni dodatki za ulični slog, poslovno eleganco in posebne priložnosti.

Ustvarite slog, ki pritegne pogled. Z unikatno žensko modo Boutique Josephine.

Stopite iz sence povprečja v popoln in samozavesten modni slog. Boutique Josephine v nakupovalnem centru Supernova Krško z edinstveno ponudbo oblačil in modnih dodatkov sledi potrebam sodobne ženske, ki je uspešna, elegantna in preprosto ve, kaj hoče. Razgibane kolekcije vas bodo navdušile za vsako priložnost. Tako boste našle jeans hlače, male črne obleke, T-shirt majice in druge brezčasne modne kose, ki so nepogrešljivi del ženske garderobe, kot tudi najnovejše modne trende. Izberite trendovsko ulično modo s »casual« športno eleganco za vsak dan, ustvarite profesionalni videz s kakovostno poslovno obleko ali poiščite svojo sanjsko obleko, v kateri boste blestele na valeti, birmi, maturantskem plesu ali poroki. V butiku so vam na voljo različne blagovne znamke oblačil v manjših količinah, tako da je skrb, da se bo še kdo pojavil na vašem posebnem dogodku v popolnoma enaki opravi, odveč. V ponudbi pa so tudi popolnoma unikatna oblačila, s katerimi boste zagotovo izstopale.

Svoj slog dopolnite z izbranimi modnimi dodatki. Torbica, pas, nakit in drzni čevlji dodajo izbranim oblačilom osebnost in lepo zaključijo osebni slog. Izberite modo Boutique Josephine in se v vsakem trenutku počutite nadvse fantastično!

Boutique Josephine – vedno zapeljiva in vedno v trendu

Boutique Josephine je manjše slovensko podjetje, ki živi in diha z modo že od leta 1996. Ljubezen do mode in lepih oblačil vsako sezono prinaša v butik nove izbrane kolekcije svetovno priznanih podjetij. Poleg večne klasike boste na policah trgovine našle zanimive modne kose, ki odražajo aktualne modne trende in se lepo dopolnjujejo v izdelan modni slog. Vedno nova, sveža in izvirna kolekcija modnih oblačil in modnih dodatkov privablja v Boutique Josephine moderne ženske, ki si želijo udobne, ženstvene in preproste mode, kakor tudi najstnice, ki iščejo svoj edinstven modni glas v sproščeni kolekciji »casual« ulične mode.

V butični prodajalni vas bo sprejela prijazna in ustrežljiva ekipa prodajalk, ki vam svetuje pri izbiri oblačil in pomaga ustvariti izvirne kombinacije za vaš popolni slog. Prodajalke Boutique Josephine obožujejo modo in so vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in modnimi zapovedmi. Zaupajte jim svoje želje in pomagale vam bodo poiskati oblačila, ki se popolnoma zlijejo z vašim življenjskim slogom in pišejo vašo modno zgodbo.

Boutique Josephine


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
040 997 805

KATEGORIJA
moda