Izberite modo, ki ne pozna pravil! California Fashion ponuja ženska, moška in otroška modna oblačila in modne dodatke za vaš popolni slog.

Posebna oblačila za vsako priložnost s sončno modo California Fashion

Zgledujte se po svetovnih zvezdah in ustvarite edinstven slog, ki ne pozna pravil. Trgovina California Fashion v nakupovalnem centru Supernova Krško je pravi naslov, ko iščete modni navdih, ki sega čez vse meje. Sončne, igrive in predvsem izvirne modne kolekcije vas bodo popeljale v svet neskončnih možnosti in ustvarile zavidljiv videz. Ne dovolite si, da bi odstopali od popolnosti. V trgovini California Fashion boste našli udobna in praktična oblačila za prosti čas, kot tudi elegantne obleke za vaše posebne priložnosti.

Kolekcija oblek za posebne priložnosti sega od klasične elegance do zapeljivih mini oblek za drzne dive. Brez dvoma boste v široki paleti barv in modelov našle svojo sanjsko obleko, v kateri se boste na poseben dan počutile čudovito in glamurozno, pa naj bo to maturantski ples, valeta, poroka ali birma. Svoj popolni slog dopolnite še z zapeljivim spodnjim perilom in izbranimi modnimi dodatki – elegantni čevlji, nakit, torbica in udarni pas bodo poudarili vaše ženstvene adute.

V ponudbi trgovine California Fashion vas čaka tudi moška moda za prosti čas s T-shirt majicami, kavbojkami, jaknami in srajcami po najnovejših trendih ulične mode. Vse za svoj slog pa bodo našli tudi najmlajši modni navdušenci, saj je kolekcija otroških oblačil prav tako drzna, nenavadna in iskriva, kot je njihov vsakdan.

California Fashion – kjer moda ne pozna meja

California Fahion zagovarja sproščeno, praktično modo, ki se ne obremenjuje z modnimi pravili. Zakaj bi izbirali svoja oblačila glede na trivialna pravila in klasične zakonitosti oblačenja, ki že dolgo ne veljajo več. Glavno načelo trgovine California Fashion je »Če ti je všeč, obleci, ne glede na začudene poglede«. California Fashion spodbuja individualnost pri iskanju modnega sloga, nudi navdih in pri tem ne omejuje z začrtanimi kombinacijami.

Celotna ponudba trgovine je zasnovana v sproščenem slogu in z vsako kolekcijo prinaša modne kose, ki se odlično kombinirajo, a ne postavljajo omejitev. Majico z dolgimi rokavi, ki vam je zelo všeč, lahko tako kombinirate z elegantnim krilom za poslovni videz v pisarni ali pa jo oblečete h kratkim jeans hlačam za petkov sprehod po parku. Najboljše je živeti brez pravil in uživati v garderobi, kjer je vsak modni kos res nekaj posebnega.

California Fashion


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
O41 647 570

KATEGORIJA
moda