Odlična kava in prijetno sladkanje vas vsak dan čakajo v baru CenterCafé. Uživajte ob prijetnem klepetu v atraktivnem lokalu ali na sončni terasi.

Na kavo, osvežilno pijačo ali sladoled v CenterCafé

Odžejajte se med strastnim nakupovanjem ali povabite prijatelje na dolgo načrtovan klepet ob kavi. CenterCafé v nakupovalnem centru Supernova Krško ustreže vsakemu okusu. Prijetno ohlajene osvežilne pijače in okusni koktajli so kot nalašč za popoldansko druženje, za hitro okrepitev med obiskom številnih trgovin pa vam prijazni natakarji pripravijo pravi espresso ali odlično belo kavo, kapučino z gosto peno in druge kavne napitke.

V poletnih mesecih ne zamudite pestre ponudbe sladoledov, ki rišejo nasmeh in sladke brke tako malim kot velikim sladkosnedim. V morju klasičnih in izvirnih okusov kremastega sladoleda se boste težko odločili, katera je vaša najljubša kombinacija. Poskusite tudi izjemno ledeno kavo, ki združuje popolno aromo kakovostne kave in kremno sladkanje. Navdušeni boste!

Ne zamudite ekskluzivnih promocij priznanih znamk, ki jih pogosto gostijo v lokalu CenterCafé. Hostese priljubljenih napitkov, kot sta recimo Cedevita ali Beefeater, vam bodo predstavile najnovejšo ponudbo in poskrbele za razvajanje po odlični ceni.

CenterCafé – kjer vam kavo postrežejo z nasmeškom

V prijetnem ambientu lokala CenterCafé se boste vsak dan počutili fantastično! Ob vstopu v lokal iz notranjosti nakupovalnega centra Supernova Qlandia Krško vas bodo pričakale atraktivne udobne zofe in barvne luči, ki vedno poskrbijo za odlično vzdušje. Velika prednost lokala CenterCafé je zagotovo prostorna terasa in ozelenjen vrt ob njej, kjer lahko na svežem zraku uživate ob svojih najljubših napitkih in se popolnoma sprostite.

CenterCafé je družinski lokal, katerega tradicijo postrežbe najboljše kave je pred kratkim prevzela mlajša generacija prijaznih gostincev. V prenovljenem lokalu vas vedno pričaka prijazno osebje, ki vam okusno kavo, osvežilne pijače, koktajle in sladoled postreže z nasmeškom.

CenterCafé


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 488 04 04

KATEGORIJA
kavarne in restavracije