Profesionalno fotografiranje, razvijanje fotografij, unikatni foto izdelki in foto knjige. Pri dt Foto Asja poskrbijo za ohranjanje vseh vaših najlepših spominov.

Celovita ponudba fotografskih storitev na enem mestu pri dt Foto Asja

Posvetite svojim najlepšim spominom pozornost, ki si jo zaslužijo. V fotografskem studiu dt Foto Asja vam fotografije hitro razvijejo in natisnejo na kakovosten fotografski papir. Prinesite fotografski film ali digitalne fotografije na prenosnem mediju v trgovino v nakupovalnem centru Supernova Krško in bodite navdušeni nad širokim naborom foto izdelkov v ponudbi. Fotografije vam lahko natisnejo v različnih dimenzijah, uokvirijo za stenski dekor ali odslikajo na prikupno darilo. Podarite unikatno skodelico, sestavljanko, koledar ali plišasto igračo s svojo fotografijo, izbrane fotografije pa združite v kakovostno foto knjigo, ki jo boste z veseljem prelistali znova in znova.

V foto studiu dt Foto Asja se lahko naročite tudi na profesionalno portretno fotografiranje ter se dogovorite za fotografiranje poroke, maturantskega plesa ali drugega posebnega dogodka, šolsko fotografiranje, fotografiranje nosečnic ali fotografiranje na terenu po vaši želji. Pripravijo vam tudi fotografije za dokumente po vseh zahtevanih standardih, popravijo stare fotografije, stare VHS kasete pa vam tudi presnamejo na digitalne medije, tako da lahko svoje video spomine obujate na sodobnih digitalnih napravah.

Dt Foto Asja – Ohranjamo vaše spomine

Dt Foto Asja poskrbi za kakovostne fotografske storitve po ugodni ceni. Izkušeni fotografi v objektiv vedno ujamejo pravi trenutek in ga uokvirijo v krasne fotografije. Profesionalna fotografija in najvišja kakovost storitev postavljata dt Foto Asja na lokalno foto sceno. Ko potrebujete zanesljivega poročnega fotografa, fotografa za birmo, obletnico, šolski dogodek ali zgolj hitre fotografije za potni list ali osebno izkaznico, zaupajte kakovosti dt Foto Asja. Poleg bogate ponudbe fotografskih storitev boste pri dt Foto Asja dobili še profesionalno fotografsko opremo, pestro ponudbo okvirjev, foto albumov ter drugih foto izdelkov.

Prijazna ekipa Foto Asja vam je vedno na voljo v štirih poslovalnicah, v Novem mestu, Krškem, Sevnici in Metliki, pohvalijo pa se lahko tudi z velikim, sodobno opremljenim foto studiem v centru Novega mesta. Tukaj se izvajajo studijska fotografiranja, kjer lahko prav vsak nastopi v vlogi modela. Izjemno priljubljena so portretna fotografiranja ter fotografiranje mladih družinic, parov, nosečnic in otrok. V zimskem prazničnem času pa organizirajo tudi posebno tematsko praznično fotografiranje s prikupno božično praznično sceno.

dt Foto Asja


DELOVNI ČAS
ponedeljek 09.00 - 12.00 / 13.00 - 17.00
torek 09.00 - 12.00 / 13.00 - 15.00
sreda 09.00 - 12.00 / 13.00 - 17.00
četrtek 09.00 - 12.00 / 13.00 - 15.00
petek 09.00 - 12.00 / 13.00 - 17.00
sobota Zaprto
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 488 15 20

E-POŠTA
info@foto-asja.si

SPLETNA STRAN
http://www.foto-asja.si

KATEGORIJA
tehnika ostalo