Hervis prinaša šport v vaš dan z največjo ponudbo športne opreme, oblačil in obutve. Vse za tek, pohodništvo, kolesarjenje, fitnes, smučanje in druge športe.

Hervis vas opremi za vaše najljubše športne dejavnosti

Od rekreativnega teka do vrhunskih tekmovanj, v Hervisu boste našli vse za svoje športne podvige in aktiven prosti čas! Obiščite trgovino v nakupovalnem centru Supernova Krško s široko izbiro športne opreme, pripomočkov za trening ter oblačil in športne obutve priznanih blagovnih znamk.

Pri steni s tekaškimi copati boste hitro našli pravo tekaško obutev glede na razdaljo teka, teren in vaš način teka. Opremite domačo telovadnico z vrhunsko fitnes opremo, utežmi ter številnimi pripomočki za pilates, jogo in funkcionalni trening ali pa se navdušite nad novim skupinskim športom s profesionalno opremo in kakovostno žogo za košarko, odbojko ali nogomet. V zimskih dneh lahko v Hervisu kupite ali si izposodite brezhibno smučarsko opremo za alpsko smučanje in tek na smučeh, poleti pa je ponudba usmerjena na vodne športe – izposodite si lahko celo SUP!

Otroško, mestno, gorsko kolo ali morda kar električno kolo? V Hervisu dobite kolo za vse vaše kolesarske ture, pa naj bo to po razgibanem 'cross' terenu ali v mestnem vrvežu. Za udobno vožnjo pa so tu še kolesarske hlače in majice, čelade, ščitniki in vsa oprema kolesarja.

Skočite še na bogat oddelek aktivne mode s športnimi oblačili in oblačili za prosti čas priljubljenih znamk. Kratke hlače, pajkice, športne majice, jopice in še več ustvarjajo čudovit modni slog. Pred naslednjim raziskovanjem gora pa raziščite oddelek pohodniške opreme, ki obsega od pohodniških čevljev, pohodniških hlač in praktičnih vetrovk do prostornih pohodniških nahrbtnikov in opreme za kampiranje.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.

Hervis


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 490 56 40

E-POŠTA
hervis.krsko@hervis.si

SPLETNA STRAN
http://www.hervis.si

KATEGORIJA
šport