JYSK prinaša vedno odlične ponudbe za vaš dom. Odkrijte čudovito kakovost, skandinavski dizajn in odlične cene ležišč, pohištva, vrtnega pohištva in dodatkov za dom.

S kakovostnimi izdelki za dom JYSK bodo vaša spalnica, dnevna soba ali vrt popolnoma zaživeli!

Kakovost in ugodna cena gresta z roko v roki, ko se zatopite v svet skandinavskega dizajna JYSK. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Krško odpira vrata široki ponudbi pohištva in dekoracije za dom, s katero boste ustvarili moderno in toplo vzdušje. Vaša spalnica bo zaživela s trendovsko posteljnino iz skrbno izbranih materialov, za kakovosten spanec pa so tu še postelje, anatomski vzglavniki ter vrhunske vzmetnice in ležišča. Privoščite si udobje v vsakem trenutku na modernih sedežnih garniturah, kavčih in zofah, z malo denarja pa boste odlično uredili jedilnico z jedilno mizo in komfortnimi stoli ali pripravili vrt za poletne užitke z izjemnim vrtnim pohištvom, ležalniki, lounge garnituro, trampolini ter vrtno dekoracijo.

V bogatem dekorativnem programu boste našli izvirne okrasne in dekorativne izdelke po najboljši ceni, s katerimi bo vaš dom dobil osebnost. Moderni cvetlični lonci, velika ogledala, luči, okvirji za slike in dekorativne blazine bodo ustvarili pravo hygge vzdušje, ki ga Danci tako častijo in živijo. Lep svečnik z dišečo svečo, mehke brisače in kopalni plašči, topla odeja in skodelica čaja pa so lahko dovolj, da si umirite vsakodnevni ritem.

Danska kraljeva družina je že več let redna JYSK-ova stranka, obiščite ga in postanite njegova redna stranka tudi vi

JYSK je v lasti družine, ki stoji za skupino Lars Larsen Group in je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Njen ustanovitelj Lars Larsen je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo". Leta 1979 je odprl svojo prvo trgovino na Danskem, 5 let kasneje pa tudi že prvo trgovino v tujini, in sicer v sosednji Nemčiji. Skupina JYSK ima danes približno 2.800 trgovin v 52 državah po vsem svetu. 

Beseda "JYSK" ni naključna in nosi poseben pomen, ki predstavlja tudi vodilo podjetja. V danskem jeziku se ta izraz uporablja za kar koli ali - tako kot Lars Larsen - kogar koli, ki prihaja s polotoka Jutlandija. Pogosto pa ta beseda zaznamuje skromnost, natančnost in poštenost, to so torej tri glavne vrednote, ki jim Larsen vedno sledi. JYSK tako predstavlja kredibilnost oziroma spoštovanje dogovora.

JYSK


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
030 644 520

E-POŠTA
pomockupcem@jysk.com

SPLETNA STRAN
http://www.jysk.si

KATEGORIJA
dom