Med nakupovanjem si odpočijte v prijetnem ambientu naših kavarn. Privoščite si okusno kavo, sladoled ali uspešen dan zaključite z najljubšim koktajlom.

Kavarne in restavracije

Seznam poslovalnic
Priročna osvežitev med obiskom Supernove Krško

Ni boljšega občutka kot posedanje ob odlični kavi, s časopisom v roki in obkljukanim seznamom vseh uspešno opravljenih nakupov. Ustavite se, zadihajte in uživajte v odlični gostinski ponudbi nakupovalnega centra Supernova Krško. Ko hitite po opravkih, skočite na malico ali se preprosto želite sprostiti po napornem dnevu, vas odlično pripravljena kavica, osvežilne pijače in okusni koktajli vedno spravijo v dobro voljo.

 

Odlični lokali, kjer je nasmeh doma

Gostoljubje je v lokalih Supernove Krško vedno na prvem mestu. V vsakem trenutku boste ob kavici preprosto uživali in se počutili popolnoma sproščeno, domače in udobno. Prijazno osebje barov in kavarn vam bo vedno postreglo s kakovostno storitvijo in prijaznim nasmeškom. Poiščite svoj kotiček sreče v sodobnem notranjem ambientu ali uživajte na prostorni terasi na svežem zraku. V ponudbi Supernove Krško boste uživali prav vsi željni izvrstne pijače in dobre družbe. Začnite svoj dan z najboljšo kavo in odličnim sokom v Baru Sonček ali obiščite atraktivni lokal Center Café, kjer vam postrežejo z odlično barsko ponudbo, v poletnih mesecih pa se lahko posladkate tudi s kepicami okusnega sladoleda.

 

Kategorije