Uživajte v udobju originalnih cokel Kopitarne Sevnica. Za udoben korak vam ponujajo tudi modno obutev za prosti čas, copate in certificirano zaščitno poklicno obutev.

Kopitarna Sevnica ponuja veliko več kot »zgolj« legendarne cokle

Vsi, ki cenite udobje vrhunske obutve, zagotovo že poznate bogato ponudbo trgovine Kopitarna Sevnica v nakupovalnem centru Qlandia Krško. Modne poznavalce bo navdušila kolekcija unikatne ročno izdelane obutve iz naravnih materialov, ki zadnje modne trende združi z udobjem popolnega kopita. Tudi kolekciji hišnih copat in udobne obutve za prosti čas Comfort bosta razveselili vse, ki prisegajo na varen in mehek korak. Obe kolekciji sta narejeni iz skrbno izbranih naravnih materialov, med katerimi izstopajo les, pluta in usnje, ki preprečujejo potenje stopal in nogi omogočajo, da diha. Seveda pa ne gre mimo lahkotne poletne obutve in priznanih cokel na lesenem podplatu, na katerega so v Kopitarni še posebej ponosni. Podplat je anatomsko oblikovan tako, da se popolnoma prilagaja stopalu kljub različni višini podplata do 10 cm. Les je naraven material, ki je odličen toplotni izolator, vpija vlago stopal, diha in s svojim pregibom omogoča posebno mehak korak.

Že več desetletij Kopitarna Sevnica blesti tudi s ponudbo certificirane lahke poklicne obutve zaščitne kategorije 2. Linija Professional predstavlja odlično obutev za zdravnike, medicinske sestre, gostince, frizerje, lahko proizvodnjo in vse, ki pri svojem delu preživijo več ur na nogah.

Sto let razvoja, ki se čuti na vsakem koraku.

Ob koncu 19. stoletja je nemška družina Winkle realizirala svojo poslovno idejo in razširila svoje poslovne aktivnosti tudi na področju Slovenije. Tako so leta 1886 v Sevnici ustanovili podjetje za proizvodnjo čevljarskih kopit, k čemur pa so pripomogli tudi bližnji gozdovi, saj so čevljarska kopita izdelovali iz lesa. Danes pa postopek izdelave kopit poteka po sodobnih postopkih in z napredno tehnologijo.

Postopoma so razširili svojo ponudbo, proizvodnja pa je temeljila na izdelavi obutve iz naravnih materialov kot so les, pluta in usnje. Njihovo obutev odlikuje modno in vsakdanje oblikovanje, kar je primerno za različne potrebe in namene. Kopitarna Sevnica izdeluje predvsem hišno obutev, cokle, zaščitno poklicno obutev, udobno obutev ter ročno izdelano obutev, to so predvsem razni natikači, copati, sandali in klasični čevlji.

Kopitarna Sevnica


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Kopitarna Krško
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
030 460 546

E-POŠTA
trgovina.krsko@kopitarna.eu

SPLETNA STRAN
https://www.kopitarna.com

KATEGORIJA
obutev