Kakovostna in ugodna obutev za vso družino. Najnovejši trendi ženskih, moških in otroških čevljev ter športne obutve v trgovini La Scarpa.

Odkrijte udobje kakovostnih čevljev v trgovini La Scarpa

Udobje se začne pri lahkotnem koraku, ta pa s kakovostno obutvijo, ki stopala ovije v pravi kokon razvajanja. Trgovina La Scarpa v nakupovalnem centru Supernova Krško vam zagotavlja prav to. V širokem izboru tako ženskih čevljev kot moških in otroških boste našli obutev za vse priložnosti in vsak okus po privlačni ceni. Zakorakajte v sproščeno jutro v mehkih balerinkah, suvereno nastopite na sestankih v elegantnih poslovnih čevljih ali zablestite na vaš posebni dan v glamuroznih salonarjih s peto. Za aktivno popoldne izberite modne superge ali športne sandale, ki zagotavljajo udobje tudi ob daljši hoji. In ko pritisne mraz, ne pozabite na tople copate in podložene škornje, s katerimi bo zima še bolj prijetna.

Zaščitni znak trgovine La Scarpa je modna italijanska obutev kakovostne izdelave, za najvišje udobje vaših nog pa boste v ponudbi našli pestro izbiro usnjenih čevljev. Svoj slog lahko v trgovini dopolnite s številnimi modnimi dodatki, kot so torbice, dežniki, denarnice in pasovi, v ponudbi pa boste našli tudi pripomočke za udobje in nego obutve, kot so vložki za čevlje, čistila za obutev, obuvalne žlice in drugo.

La Scarpa – izjemna obutev po odlični ceni

Trgovina La Scarpa je del obsežne trgovinske mreže Pami z več kot 90 prodajalnami po vsej Sloveniji. Poleg 70 trgovin La Scarpa vključuje še trgovine s trendovsko obutvijo za mlade Paprika in trgovine ARS z obutvijo višjega cenovnega in kakovostnega razreda za kupce, ki želijo boljšo, modno in kakovostno obutev.

Trgovine La Scarpa se lahko ponašajo z najširšo ponudbo ženske, otroške in moške obutve, ki jih ljubitelji lepih čevljev še posebej cenijo, saj navdušuje z vrhunsko kakovostjo po najboljši ceni. Ugodna obutev, v kateri se boste počutili izjemno, je tako razlog, zakaj se širok krog kupcev z veseljem vrača v prijeten ambient trgovine La Scarpa. Vsako sezono vas v trgovini razveselijo nove modne kolekcije lastnih blagovnih znamk, kot so Stone, Pami Kids, Relax, Boulevard, Joy, Paprika, New Trend, kot tudi obutev priznanih svetovnih znamk Skechers, Caprice, Ara, Jungla, Imac, Panama Jack, Kebo, Planika Treking, Mascha, Miss Sixty, Onyx in veliko drugih kakovostnih italijanskih čevljev.

La Scarpa


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 488 08 80

E-POŠTA
info@pami.si

KATEGORIJA
obutev