Vsak obisk nakupovalnega centra Supernova Qlandia Krško je lahko priložnost za razvajanje! Z vrhunsko kozmetiko, parfumi, make up-om in novo pričesko je dan takoj lepši.

Lepota

Seznam poslovalnic
Bodite urejeni z izbranimi izdelki vrhunskih blagovnih znamk

Pravijo, da lepota pride od znotraj, vendar prav nič ne škodi, če se tu pa tam razvajamo s svojo najljubšo kozmetiko ali modno pričesko. Dajte nekaj več na svoj videz in dobro počutje – odkrijte privlačno ponudbo za lepoto v nakupovalnem centru Supernova Krško.

V drogeriji dm boste vedno našli pravi izdelek za nego obraza ali telesa. Poskrbljeno je prav za vse – od tistih z najbolj nežno, občutljivo kožo do najstnikov s prvimi mozolji in ogrci do zrele kože, ki zahteva posebno nego za prožnost in obnavljanje. Dopolnite svoj lepotni ritual z zadnjimi  trendi ličil najbolj priznanih blagovnih znamk, kot so L'Oreal, Max Factor in Maybelline ter nakupite še čistila, izdelke za dom, naravno kozmetiko in zdravo prehrano.

 

Si želite hitre spremembe? Omislite si dišavo, ki odraža vaš nov pogled na svet. Bogat izbor parfumov in toaletnih vodic priznanih blagovnih znamk po vedno ugodni ceni vas bo razveselil v prodajalni dm, božansko dišavo z res osebno noto pa boste našli v široki ponudbi originalnih parfumov parfumerije Refan.

 

Z novo pričesko je dan popoln

Lepotno ponudbo nakupovalnega centra Supernova Krško zaokrožujejo profesionalne frizerske storitve Frizerskega salona SIMPLE. Tudi najbolj neukrotljivi lasje bodo zaživeli, ko jim boste privoščili trendovsko barvanje in striženje po zadnji modi. Prepustite se spretnim rokam prijaznih frizerjev in bodite navdušeni. V salonu vas bodo razvajali z izbranimi profesionalnimi izdelki in vam svetovali kako do popolnega videza.

 

Kategorije