Delovna in funkcijska oblačila ter obutev za popolno udobje ves dan. Macseis prinaša v vašo garderobo funkcionalnost, vrhunsko kakovost in športni videz.

Nova generacija delovnih in funkcijskih oblačil vrhunske kakovosti Macseis

Zakaj bi imeli samo vrhunski športniki funkcijska oblačila, v katerih preživijo le od 2 do 3 ure dnevno, medtem ko zaposleni preživijo v njih 8 in pa tudi celo do 10 ur in več na dan? To je glavno vprašanje trgovine Macseis, ki v nakupovalni center Supernova Krško prinaša široko ponudbo delovnih in funkcijskih oblačil priznane istoimenske znamke. Poleg tega, da vas bodo modno oblekli in poskrbeli za zaščito pri delu, športu in v prostem času, v trgovini Macseis bodo z aktualno modno kolekcijo oblačil in obutve poskrbeli tudi za popolno funkcionalnost, eleganco in prefinjen športni videz.

V moški in ženski konfekciji boste našli raztegljive delovne hlače, zaščitne čevlje S1P, vodoodporne delovne jakne, flise, jopice, polo majice, odsevna oblačila za večjo varnost pri delu in pa tudi funkcijska oblačila iz inovativnih materialov, ki vas nikoli ne bodo pustila na cedilu. Potrebujete modno vetrovko za zaščito pred dežjem pri vožnji s kolesom v pisarno ali toplo zimsko jakno oziroma puhovko za mrzle dni? Morda iščete kakovostne jakne za varnostno službo ali bolj elegantne jakne za komercialiste? Trgovina Macseis vam postreže z modno, elegantno in funkcionalno kolekcijo!

Macseis – ergonomična in inovativna moda za delo in vsakdanjo rabo

Ameriška blagovna znamka Macseis prinaša v vaš dan ergonomičnost, prosto gibanje in najboljše nove tehnologije. Vsa funkcijska in delovna oblačila Macseis zagotavljajo popolno udobje, saj so narejena iz človeku prijaznih materialov, ki dihajo in se v njih praktično skoraj ne morete prepotiti. Prav tako vedno obvarujejo suh ledveni del in ohranjajo telesno temperaturo ob mrzlih dneh.

Visokotehnološki material PowerDry, vključen v T-shirt majice s kratkimi rokavi, polo majice in jopice, zagotavlja hitro sušenje že ob prvih kapljah potu. Tako so vaša oblačila tudi pri večjih naporih vedno suha. Za večjo gibljivost pri delu je v oblačila Macseis integrirana tudi tehnologija 4WayStretch, ki je narejena po ergonomski obliki telesa in preprečuje zategovanje oblačil v sklepih, ko recimo čepite ali izvajate zahtevne naloge.

Vsi izdelki novih modnih kolekcij Macseis imajo certifikat OEKOTEX100 in certifikat CE, kjer je to potrebno. Kolekcije delovnih oblačil Macseis so narejene tako, da jih lahko poljubno kombinirate in obenem preprosto uskladite s celotno podobo svojega podjetja ali osebnim modnim slogom. Z oblačili Macseis bo vaša delovna oprava modna in udobna!

Macseis


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 620 57 30

E-POŠTA
shop@macseis.si

SPLETNA STRAN
http://www.macseis.si/

KATEGORIJA
moda