Od butične ponudbe do bogate izbire oblačil po ugodni ceni in delovnih oblačil. Ustvarite modni slog po svojem okusu z modno ponudbo Supernove.

Moda

Seznam poslovalnic
Modna oblačila za vsako priložnost in vsak okus

Lepo se oblecite in zasijte v novi luči! Modna ponudba v nakupovalnem centru Supernova Krško bo zadovoljila vsak okus. Izberite eleganco za poslovni slog ali se zatopite v najnovejše trende ulične mode in športnega udobja. Modne trgovine vam z vsako novo kolekcijo prinašajo veselje in navdih za edinstven modni slog. Od izvirnih oblek za maturantski ples in posebne priložnosti do 'casual' sloga z modnimi kavbojkami in T-shirt majico – Supernova Krško nikoli ne razočara s kakovostno ponudbo oblačil in modnih dodatkov po najboljši ceni! Kombinirajte majice, jeans, obleke, jope, hlače, trenirke in še veliko več ter se oblecite v svojem slogu.

 

Zmagovalni videz pa si zagotovite tudi na delovnem mestu. Ne samo za pisarno, v Supernovi Krško boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki potrebujete kakovostna delovna oblačila. Funkcionalna, ergonomska oblačila iz najboljših tehnoloških materialov bodo zagotovila udobje in modni videz v vsakem trenutku vašega dne.

Raziščite bogato ponudbo modnih trgovin

Trgovine z modno ponudbo v nakupovalnem centru Supernova Krško vas bodo oblekle za vsak trenutek in vsako priložnost. Ko potrebujete nekaj posebnega, da bi zablesteli na posebnem dogodku ali zabavi, obiščite Boutique Josephine z ekskluzivno ponudbo mode za ženske s karakterjem in popolnim slogom. Drzno ponudbo po najnovejših modnih trendih boste našli tudi v trgovini California Fashion z oblačili za ženske, moške in otroke. Najbolj ugodni modni nakupi za celo družino vas pričakujejo v trgovini NKD, funkcionalna oblačila za prosti čas ter kakovostna delovna oblačila pa poiščite v trgovini Macseis. Pustite se navdušiti bogati ponudbi trgovin z vedno svežimi kolekcijami klasičnih krojev, drzne ulične mode in praktičnih oblačil.

 

Kategorije