Izjemen slog se začne pri detajlih. S pravimi modnimi dodatki, kot so torbica, nakit, očala ali ura, boste vedno v koraku z modnimi trendi.

Modni dodatki

Seznam poslovalnic
Skrbno izbrani modni dodatki so osnova za popoln osebni slog

Tudi, ko oblečete najljubše modne kose iz svoje garderobe, se lahko s premišljeno izbiro modnih dodatkov prelevite na tisoč in en način. Mala večerna torbica in 'statement' uhani? Poslovna aktovka in športno-elegantna ura? Visok pas, ruta in drzne 'raybanke'? Uporabite domišljijo in ustvarite modni slog, ki mu bodo zavidale tudi največje modne navdušenke!

Seveda vam pri tem pomaga izjemna ponudba modnih dodatkov v nakupovalnem centru Supernova Krško! Od trendovskega uličnega sloga do prefinjene elegance – raznovrstna ponudba modnih dodatkov zadovolji prav vsak okus. Poiščite priročno denarnico, ovijte se v modni šal ter svoj slog začinite z okusnim nakitom in dizajnerskimi sončnimi očali. Pa ne pozabite, v kolikor imate Darilno kartico Supernova, si lahko v trgovinah z modnimi dodatki privoščite izjemno darilo!

 

Izberite prestiž in najboljšo kakovost priznanih blagovnih znamk

To, da vas Supernova Krško navdihuje na vsakem koraku, ni skrivnost. Poiščite nahrbtnik, torbico ali kovček za vsako priložnost v galanteriji Bags&More ter se pustite navdušiti z brezčasno eleganco prstanov, uhanov, zapestnic in drugega nakita Zlatarne Celje. Za popolno modno piko na i pa v Optiki Clarus poiščite očala z dioptrijo, ki vam zares pristajajo, ter vrhunska sončna očala priljubljenih znamk Ray Ban, Police, Dior, D&G, Versace in mnogih drugih. V najsodobnejši ponudbi očal v Sloveniji boste zagotovo našli tudi nekaj zase.

 

Kategorije