Privlačni trendi oblačil, modnih dodatkov, hišnega tekstila, dekorativnih izdelkov za dom in igrač po vedno ugodni ceni. V NKD prihranite in lepše živite.

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno z navdihom modnih trendov NKD

Oblecite vso družino po vedno ugodni ceni. Trgovina NKD v nakupovalnem centru Qlandia Krško vam vsak teden prinaša nov izbor oblačil in modnih dodatkov sodobne mode po neverjetno nizki ceni. Kakovostne in udobne obleke, majice, kavbojke, spodnje perilo, pižame in še veliko več ustvarjajo popolno garderobo za ženske, moške in otroke. Poiščite navdih za elegantne priložnosti ali z barvito kolekcijo oblačil za prosti čas dopolnite svoj 'casual' slog. V kolekciji ugodne športne mode boste nekaj zase našli tudi športni navdušenci, prav posebna kolekcija najstniške mode pa je namenjena mladim, ki želijo iz dneva v dan spreminjati svoj slog z denarnici prijaznimi modnimi kosi.

S privlačno ponudbo NKD boste najnovejše modne trende ponesli tudi v svoj dom s praktičnimi izdelki in krasnim hišnim tekstilom, ki lepo dopolnjuje tako klasično kot sodobno opremo. Uredite svoje stanovanje in vrt glede na letni čas ali praznično vzdušje s številnimi gospodinjskimi pripomočki, dekoracijo, elektronskimi napravami in prikupnimi darili. Seveda ne smemo pozabiti na igrače za srečo in veselje najmlajših. V trgovini NKD vas bo vedno pričakala bogata ponudba za vse, nasmejano osebje in prepričljive akcije, s katerimi nakupujete še ceneje!

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.

NKD


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
kreditna kartica, gotovina

TELEFON
07 488 24 14

E-POŠTA
katarina.gruskovnjak@nkd.si

SPLETNA STRAN
https://www.nkd.si

KATEGORIJA
moda dom