Udobna, kakovostna in po zadnjih trendih. Modna obutev v Supernovi Qlandia krško nikoli ne razočara. Poiščite čevlje za vsako priložnost.

Obutev

Seznam poslovalnic
Pri obutvi ne pozabite na udobje

Izberite obutev, v kateri se bo sreča razlezla prav do vsakega prstka na vaši nogi, in zakorakajte v polnem modnem slogu. Suveren korak in samozavest za res popoln dan se začneta pri pravem paru čevljev. To, da se večkrat v letu zaljubimo v par čevljev ni skrivnost, pri izbiri obutve pa ne zanemarite še enega pomembnega dejavnika – udobje. Kakovostni čevlji vam bodo poleg modnega videza po zadnjih trendih zagotovili tudi lahkoten korak in nasmeh brez bolečih nog. Pri nakupovanju čevljev zato poskusite različno oblikovana kopita, izberite naravne materiale, kot je recimo usnje, in zaupajte kakovosti priznanih blagovnih znamk. Mehka obutev, ki se popolnoma prilega stopalu, bo naredila tisti preskok v vaši garderobi.

Temu sledi tudi ponudba trgovin z obutvijo v nakupovalnem centru Supernova Krško. Ne glede na to, ali iščete čevlje za k poslovni obleki, zapeljive salonarje s peto ali morda sproščene balerinke za dolge sprehode, boste v ponudbi našli prave čevlje za vas. Svoj ulični slog lahko odlično dopolnite s kul supergami, za poletne dni pa si zagotovite svežino z udobnimi japonkami in natikači, espadrilami ali elegantnimi sandali.

 

Široka izbira modelov obutve – od italijanskih čevljev do poklicne obutve

V trgovinah z obutvijo nakupovalnega centra Supernova Krško vas bo pričakala vedno sveža modna kolekcija obutve za ženske in moške, kakor tudi bogat izbor otroške obutve v prikupnih igrivih barvah. Izberite svoj trend, poiščite čevelj, ki se vam popolnoma prilega in brezskrbno odkorakajte v svoj dan!

V trgovini LaScarpa poiščite modno italijansko obutev kakovostne izdelave priznanih blagovnih znamk ter široko ponudbo usnjenih čevljev po privlačni ugodni ceni. Preživite pri delu veliko časa na nogah? Privoščite svojim nogam anatomsko oblikovano certificirano zaščitno obutev Kopitarne Sevnica. V prodajalni boste na svoj račun prišli tudi modni navdušenci, saj vas tu čaka še izvirna ročno izdelana obutev, seveda pa ne gre brez legendarnih coklov, ki s svojo pristnostjo in udobjem osvajajo svet.

 

Kategorije