Široka izbira sončnih, korekcijskih, otroških in športnih očal ter kontaktnih leč. Optika Clarus poskrbi za dober vid in izdelan modni slog. Na voljo tudi okulistični pregledi in kontrole vida.

Za vsake oči svoja očala v Optiki Clarus

Se vam zdi, da preprosto ne najdete pravih očal, ki bi pristajala vašemu obrazu in slogovno uokvirila vaš pogled? Obiščite Optiko Clarus v nakupovalnem centru Supernova Krško. V bogati ponudbi modnih okvirjev in visokokakovostnih leč boste zagotovo našli prava očala zase. Optika Clarus slovi po izjemnem izboru klasičnih okvirjev, za bolj drzne pa se najdejo tudi številni moderni okvirji očal. Pri pravilni izbiri očal za vaš obraz bo s svojim strokovnim nasvetom pomagal optik svetovalec, ob nakupu očal pa boste prejeli tudi certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, ki zagotavlja, da ste kupili originalna, visokokakovostna očala.

Za najbolj sončne dni vam v Optiki Clarus ponujajo raznoliko kolekcijo sončnih očal z dioptrijo ali brez. Vsa sončna očala imajo 100-% UV-zaščito in pravilno optično obdelana stekla, ki preverjeno pravilno lomijo svetlobne žarke in ne povzročajo neprijetnih stranskih učinkov, značilnih za poceni sončna očala, kot so vrtoglavica, glavobol in slabost. Ljubitelji adrenalina boste prava očala zase našli v ponudbi športnih očal, primernih za plavanje, smučanje in kolesarjenje, široka izbira otroških očal pa bo s svojo prikupnostjo razveselila najmlajše.

V ponudbi Optike Clarus boste našli tudi kontaktne leče, povečevalne lupe ter druge optične pripomočke in dodatke za vaša očala.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na izmero vaše dioptrije. V sodobnih sobah za izmero dioptrije vas bodo sprejeli najboljši optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.

Optika Clarus


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
kreditna kartica, gotovina

TELEFON
07 384 45 45

E-POŠTA
info@clarus.si

SPLETNA STRAN
https://www.clarus.si/

KATEGORIJA
modni dodatki ostalo