Skočite v trgovino ali na banko, razveselite svoje hišne ljubljenčke, fotografirajte se za dokumente ter rezervirajte počitnice. Z obiskom nakupovalnega centra imate vse pri roki.

Ostalo

Seznam poslovalnic
Od medicinskih pripomočkov do kakovostne prehrane

Seznami želja so tako raznoliki, kot smo raznoliki ljudje. Zato smo v Supernovi Krško poskrbeli za bogato ponudbo trgovin, v katerih boste obkljukali prav vse na vašem seznamu. Svoje vsakodnevne nakupe opravite v bogato založeni trgovini Spar s svežo skrbno izbrano ponudbo hrane ter izdelkov za dom, po zdravo, ekološko pridelano hrano pa skočite v Bio prodajalno Norma. Hišne ljubljenčke boste najbolj razveselili s priboljškom ali igračo trgovine za male živali ZOO5, vse za šolo pa boste najhitreje nabrali v papirnici DZS, kjer so na voljo tudi vsi učbeniki in delovni zvezki. Potrebujete kakovostne medicinske ali ortopedske pripomočke ter vse za nego stome? Obiščite Stoma center Sana, kjer vam bodo tudi prijazno svetovali in vam pomagali v primeru težav. V Trafiki 3DVA pa lahko mimogrede kupite še tobačne izdelke ter dnevni časopis in najljubše revije, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem.

 

Doživite popolno izkušnjo nakupovanja v nakupovalnem centru Supernova Krško s celovito ponudbo za vsak okus. Hitro in priročno poskrbite za zdravje, prehrano, finance, šolo in prosti čas. Ob vsakem obisku centra vas bo izjemna ponudba trgovin in storitev preprosto navdušila.

Raziščite svet kakovostnih storitev

Brez hitenja in lovljenja odpiralnih časov. V nakupovalnem centru Supernova Krško boste vse svoje opravke uredili na enem mestu. Skočite na banko kar med nakupovanjem in hitro opravite vse z enostavnimi in zanesljivimi bančnimi storitvami Addiko Bank, po obisku frizerja naredite še fotografije za dokumente pri Foto Asja in s potnim listom v roki rezervirajte vrhunske počitnice v turistični agenciji Relax turizem. Seveda boste lahko popolno darilo, ki ste ga ravno kupili v eni izmed bogato založenih trgovin nakupovalnega centra, tudi izvirno zavili in aranžirali ter pospremili z ličnim šopkom svežega cvetja. Le zavijte v Cvetličarno Klaudija, kjer bodo spretne cvetličarke poskrbele za lepo presenečenje. Ponudba storitev v nakupovalnem centru Supernova Krško prinaša kakovost na najvišjem nivoju!

 

Kategorije