Modna oblačila in obutev, kakovostni pripomočki, oprema za otroško sobo in najbolj priljubljene igrače. Ponudba, ki razveseli prav vsakega otroka!

Otroci

Seznam poslovalnic
Vse, kar si vaš malček zaželi, vas čaka v Supernovi Krško

Najbolj nam srce zaigra, ko slišimo iskreno otroško veselje. Zato smo v nakupovalnem centru Supernova Krško poskrbeli, da malim škratkom privoščimo le najbolje s skrbno izbranimi izdelki preverjene kakovosti za otroke vseh starosti – od novorojenčkov in dojenčkov, ki potrebujejo še posebej pozorno nego, do malčkov in starejših otrok, ki se že bolj samostojno podajajo na pot odraščanja. Pričakajte malo kepico sreče s prikupno opremljeno otroško sobico, priročnim otroškim gugalnikom in sedežem za hranjenje ter poskrbite za varnost na vsakem družinskem izletu z vrhunskim avtosedežem. Seveda boste otroka lahko tudi oblekli in obuli v zadnje trende otroške mode ter zagotovili neskončne urice zabave z bogato izbiro igrač. Že veste, katere igrače so najbolj zaželene ta hip?

 

V Supernovi pa boste našli tudi popolna darila. Igrače, prikupni kompleti oblačil in vrhunski pripomočki za otroke so najlepše presenečenje za otroški rojstni dan, kot darilo ob rojstvu ali darilo za baby shower. In ko zmanjka idej, je tu še Darilna kartica Supernova, s katero si lahko prav vsakdo privošči najlepša darila s svojega seznama želja!

Najvišja garancija kakovosti in bogata izbira otroških blagovnih znamk

Trgovina Pikapolonica prinaša srečo in veselje v otroški vsakdan. Najmlajše bo zagotovo najbolj zamikala bogata ponudba igrač za vse starosti. Od največjih prodajnih hitov, do didaktičnih igrač in iger, ki spodbujajo otroško radovednost in domišljijo – tukaj boste zagotovo našli najboljša darila za rojstni dan ter namige za Božička ali dedka Mraza. Pisana modna oblačila, obutev in modni dodatki bodo vsak otroški korak odeli v udobje in individualnost, v trgovini pa lahko poiščete še vso otroško opremo ter pripomočke za nego otroka in razvoj kompetenc.

Ne spreglejte tudi otroške ponudbe ostalih trgovin, ki na otroškem oddelku ponujajo vse za vaše najmlajše – od knjig in slikanic, do pripomočkov za ustvarjanje, vsega za šolo, še več modnih oblačil, obutve in modnih dodatkov ter seveda kakovostne otroške hrane in zdravih prigrizkov.

 

Kategorije