Pripomočki za šivanje, kvačkanje in pletenje ter kakovosten tekstil za vso družino. Od gobelinov do spodnjega perila, volne, kopalk in brisač, trgovina Pletina zadovolji vsako željo.

Volna in bombaž kraljujeta v trgovini Pletina

Oblecite vso družino v kakovostne materiale ali poiščite svojo ustvarjalno plat ter si oblačila in modne dodatke sešijte kar sami! V trgovini Pletina boste vedno našli najbolj kakovosten bombaž, volno in druge materiale za šivanje, pletenje, kvačkanje in druga ročna dela. Boste vnučku skvačkali prvo kapico ali morda spletli unikatne božične puloverje za vso družino? Si želite preprosto sešiti nov gobelin? V barviti ponudbi bombažne preje, volne ter preostalih materialov in pripomočkov za ročno in strojno pletenje, kvačkanje in šivanje boste zagotovo našli pravi navdih.

Trgovina Pletina v nakupovalnem centru Supernova Krško ponuja tudi veliko izbiro tekstilnih izdelkov in oblačil. Pozimi se zaščitite pred mrazom s toplimi kapami, šali in rokavicami, poleti pa poiščite razigrano veselje v kolekciji kopalk, brisač za plažo, natikačev, klobukov in drugih modnih dodatkov za brezskrbno uživanje. Odkrijte tudi kakovostno in udobno spodnje perilo, ženske in moške pižame ter široko ponudbo majic, hlač, jopic in nogavic. Oblecite se lepo in ugodno, številni izdelki v trgovini Pletina pa so primerni tudi kot darilo.

Pletina – veselje do ustvarjanja

Podjetje Pletina je s svojimi trgovinami prisotno po vsej Sloveniji. V 18 poslovalnicah, ki se pojavljajo pod imeni Pletina in Monica, boste našli vse za ustvarjanje, udobje in dobro počutje. Prodajni program obsega od gobelinov, spodnjega perila, kopalk in brisač, volne, sukancev, kvačkancev, pripomočkov za šivanje, kvačkanje, pletenje, bogato ponudbo pa dopolnjujejo tudi oblačila za ženske, moške in otroke. V trgovinah Pletina boste tako našli pižame, majice, hlače, obleke ter modne dodatke in pokrivala.

Prijazno osebje trgovin Pletina vam je vedno pripravljeno pomagati. Tudi ko šele spoznavate ročna dela ali želite preizkusiti nekaj novega, vam bodo izkušeni prodajalci svetovali glede pripomočkov za šivanje in najbolj primernih materialov za vašo naslednjo mojstrovino. V Pletini boste odkrili nov svet šivanja, ustvarjanja in številnih možnosti oblikovanja, ki vam jih prinašajo kakovostni materiali.

Pletina


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
kreditna kartica, gotovina

TELEFON
01 750 20 72

KATEGORIJA
moda ostalo