Razvajajte svoje čute v parfumski hiši Refan. Poiščite svojo dišavo med več kot 250 originalnimi točenimi parfumi po dostopni ceni in se navdušite nad vrhunsko kozmetiko.

Poudarite svoj značaj s parfumom vrhunske kakovosti Refan

Parfum je tisti, ki nas s prijetnim vonjem pospremi v nov dan, spravi v dobro voljo in spominja na lepe trenutke. Prav tako nas parfum na določeni osebi lahko privlači in očara. V parfumski hiši Refan boste med več kot 250 originalnimi parfumi zagotovo našli dišavo, ki zaznamuje vas, vašo osebnost in življenjski slog. Od sladkih nežnih not vanilje, orhideje in magnolije, preko sandalovine, mošusa, jasmina in jantarja do zapeljive bergamotke in pačulija – točeni parfumi Refan združujejo najbolj kakovostne in prestižne parfumske esence francoske parfumerije. Ne potrebujete slavnih imen, kot so Hugo Boss, Armani, Paco Rabanne ali Dior, in dodelane embalaže, ki so običajno osnova zasoljene cene. Parfumi Refan se osredotočajo zgolj na bistvo, kakovosten in obstojen parfum po bistveno nižji ceni.

Ob obisku parfumerije Refan v nakupovalnem centru Supernova Krško vam bodo izkušene prodajalke v široki izbiri ženskih in moških parfumov pomagale izbrati pravo dišavo za vas. Poskusite tudi številne kolekcije kakovostne kozmetike iz najboljših sestavin. Poleg božanskega vonja, ki zaznamuje vsako linijo, boste svojo kožo in obraz razvajali s kakovostnim karitejevim maslom, ekološkim arganovim oljem, izdelki na osnovi izvlečka polžje sline in še veliko več.

Refan – simbol ugleda in kakovosti

Refan je vodilna parfumska blagovna znamka v svetovnem merilu, ki v svoje parfumerije prinaša kakovostne parfume po izjemno ugodnih cenah. Kdor pravi, da so poceni parfumi vedno slabe kakovosti, se moti. Izdelava Refanovih izdelkov je zmes velike strasti do znamke, vrhunskih inovacij, pridobljenega dolgoletnega strokovnega znanja in izkušenj, opazovanja trendov in tržnega povpraševanja ter iskanja najboljših rešitev za potrebe potrošnikov. Refan sodeluje z največjim in najprestižnejšim proizvajalcem parfumskih esenc, podjetjem MANE Fills, ki proizvaja parfume tudi za številne znane prestižne znamke parfumov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1871 kot družinsko podjetje v kraju le-Bar-sur-Loup na jugu Francije, danes pa je globalno prisotno s 25 proizvodnimi obrati in 47 centri za raziskave in razvoj.

Vsi parfumi Refan vsebujejo kakovostne, koži prijazne in neškodljive naravne sestavine in so proizvedeni pri znanem in priznanem proizvajalcu z zagotovljeno kontrolo kakovosti. V parfumskih hišah Refan pa jih boste vedno lahko kupili po dostopnih cenah.

Refan


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
031 653 152

E-POŠTA
info@refan.si

SPLETNA STRAN
http://www.refan.si

KATEGORIJA
lepota