Privoščite si popolne počitnice brez skrbi! V turistični agenciji Relax Turizem vam zagotovijo najnižje cene, top namestitve in odlično organizacijo s podporo 24/7 na destinaciji.

Najboljša ponudba počitnic na Jadranu in Mediteranu ter izjemna potovanja z Relax Turizem

Prepustite načrtovanje počitnic odlični turistični agenciji in samo uživajte v najlepših destinacijah Hrvaške, Evrope in drugih daljnih dežel. Relax Turizem kot specialist za počitnice v Adriatic regiji poskrbi za najširšo ponudbo na Jadranu in Mediteranu z ugodnimi cenami in nadpovprečno kakovostjo storitev v izbranih preverjenih hotelih, apartmajih in mobilnih hiškah. Za aktivne počitnice, polne dogajanja in zabave, izberite enega od priljubljenih Relax Klubov v najboljših turističnih kompleksih v Sloveniji ter na Hrvaškem. Bogata ponudba Relax aranžmajev se razteza tudi po celotnem Mediteranu – top ponudbe po najboljši ceni boste našli za počitnice v Grčiji, Španiji, Tuniziji, Egiptu, Turčiji in na Cipru. Vse željne eksotike pa bodo zagotovo prepričala organizirana potovanja z letalom v najbolj privlačne turistične kotičke sveta.

Obiščite poslovalnico Relax Turizem v nakupovalnem centru Qlandia Krško, kjer vam bodo prijazni agenti svetovali ter pripravili ponudbo po vaši meri. Poleg nastanitev vam uredijo letalske vozovnice (tudi iz Ljubljane) ali prevoz z nadstandardnimi turističnimi avtobusi ter organizirajo spremljevalni program in dodatne izlete tako, da vam na počitnicah nikoli ne bo dolgčas.

Relax Turizem – največji slovenski organizator počitnic

Relax Turizem že od leta 1990 razvaja slovenske potnike z odlično turistično ponudbo. Že nekaj let se uspešno uveljavlja kot največji slovenski organizator počitnic, ki na počitnice letno pripelje več kot 180.000 zadovoljnih slovenskih gostov. Poudarek turistične agencije Relax Turizem je na organizaciji raznolikih in navdihujočih počitnic predvsem na Jadranu in Mediteranu. Tukaj slovi tudi z razvojem lastnih produktov in vzpostavitvijo prijaznih Relax Klubov, ki tako seniorjem kot družinam zagotavljajo privlačne in zanimive počitnice, na katerih se vedno nekaj dogaja.

Pri agenciji Relax Turizem se zavzemajo za to, da gostu zagotovijo vse za brezskrbne počitnice. Preverjene nastanitve, udobni prevozi, Relaxovi vodniki, animatorji in predstavniki na destinaciji, podpora med počitnicami 24/7, ugodni počitniški krediti in garancija najnižje cene so le nekatere od prednosti, ki vas bodo prepričale o počitnicah z zaščitnim znakom »Relax«.

Relax Turizem


DELOVNI ČAS
ponedeljek 09.00 - 17.00
torek 09.00 - 17.00
sreda 09.00 - 17.00
četrtek 09.00 - 17.00
petek 09.00 - 17.00
sobota Zaprto
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
041 997 558

E-POŠTA
jasmina.setinc@relax.si

SPLETNA STRAN
https://www.relax.si

KATEGORIJA
ostalo