Modno striženje in barvanje las po izjemno dostopni ceni. Privoščite si novo frizuro ali si uredite pričesko za posebno priložnost v Frizerskem salonu SIMPLE.

Z urejenimi lasmi ste takoj videti bolje

Ste se zbudili z neukrotljivimi lasmi? Skočite v nakupovalni center Supernova Krško, kjer vas vsak dan čaka ekipa Frizerskega salona SIMPLE. Mladi, ambiciozni frizerji bodo vedno poskrbeli za brezhibno pričesko, ki sledi modnim trendom ter obenem pristaja vam in vašemu življenjskemu slogu. Ne glede na to, ali ste se navdušili nad norimi pričeskami svetovnih modnih revij ali želite zgolj osvežiti svoj videz, vam bodo mojstri striženja in koloracije SIMPLE vedno ugodili. V frizerskem salonu SIMPLE si lahko privoščite žensko, moško in otroško striženje las, različne tehnike barvanja las ter manjše frizerske popravke, kot so striženje frufruja, barvanje obrvi, osvežitev lasnih konic ali pranje las. Za vse vaše posebne priložnosti ponujajo tudi spenjanje las in styling v izbrano pričesko, modne lasne podaljške ter globinsko nego las za svilnati zdrav lesk. Moški pa se lahko v salonu SIMPLE oglasite na modno urejanje brade in brkov.

Vse storitve Frizerskega salona SIMPLE so vam vedno na voljo po dostopni nizki ceni. Pri tem pa vam ekipa frizerjev SIMPLE vedno zagotavlja kakovostno storitev z najnovejšimi modnimi tehnikami striženja in vrhunskimi proizvodi lasne kozmetike priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's in Davines, ki skrbijo za lasišče in negujejo vaše lase.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.

SIMPLE


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 15.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 371 95 58

E-POŠTA
info@simple.si

SPLETNA STRAN
https://simple.si

KATEGORIJA
lepota