Sveža in pestra ponudba izdelkov za vaše dnevne nakupe. Izbirajte med priznanimi blagovnimi znamkami ter odličnimi izdelki znamke SPAR z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Trgovina Spar bo hitro postala vaša prva izbira za ugodne nakupe

Trgovina Spar v nakupovalnem centru Supernova Krško vam na 2.000 m2 odpira vrata v svet ugodnih nakupov ter široke ponudbe svežih in kakovostnih izdelkov. Zagotovo vas bo navdušil oddelek svežega sadja in zelenjave, kjer si boste lahko privoščili svojo dnevno dozo zdravih vitaminov in mineralov, prav tako mamljiva ponudba pa polni Sparovo delikateso z odličnim izborom postreženih salam in sirov, mesnico, ribarnico ter Sparovo pekarno z vedno svežim izborom kruha in peciva. Za popolne nakupe so tu še gospodinjski, tehnični, športni in tekstilni izdelki ter igrače.

Poleg številnih izdelkov priznanih blagovnih znamk vas v trgovini Spar pričakajo tudi izdelki lastne znamke SPAR z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Priljubljene prehrambne izdelke, kot tudi izdelke za dom in dobro počutje, boste pod okriljem znamke SPAR kupili občutno ceneje. Še posebej zanimive so ekskluzivne linije živil, ki prinašajo novosti za vsak okus. Kakovostne bio izdelke najdete pod znamko SPAR Natur*Pur, SPAR Vital pa razveseli vse, ki prisegate na zdravo hrano z dodano vrednostjo. Linija SPAR Free Form brez glutena in laktoze je kot nalašč za vse, ki ste preobčutljivi nanje, SPAR Premium prinaša ekskluzivne izbrane okuse, za najbolj ugodne nakupe po izjemno nizki ceni pa izberite izdelke SPAR S-Budget.

Vsak teden vas v katalogu ugodnosti čaka izbor izdelkov po še nižji ceni. S SPAR plus kartico pa si zagotovite še dodatne popuste.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Spar v srednje velikih nakupovalnih središčih kupcem ponujajo pestro izbiro živil, še posebej pa jih odlikujejo izdelki s svežo ponudbo. Kupci v prijetnem ambientu s priročno razporeditvijo najdejo vse, kar potrebujejo, nasmeh na obraz pa jim pričarajo prijazni prodajalci.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.

Spar


DELOVNI ČAS
ponedeljek 07.30 - 20.00
torek 07.30 - 20.00
sreda 07.30 - 20.00
četrtek 07.30 - 20.00
petek 07.30 - 20.00
sobota 07.30 - 20.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 490 42 30

E-POŠTA
sm12vodja@spar.si

SPLETNA STRAN
http://www.spar.si

KATEGORIJA
ostalo