Tek, fitnes, kolesarjenje ali morda pohodništvo? Opremite se za aktivno življenje z modnimi športnimi oblačili in obutvijo, kakovostno športno opremo ter pripomočki za trening in rekreacijo.

Šport

Seznam poslovalnic
Opremite se za vse vaše športne podvige

Aktivno življenje se začne z motivacijo, takoj naslednji korak pa je kakovostna in funkcionalna športna oprema, ki zagotovi varno in udobno izvajanje izbranega športa. Ne glede na to, ali se s športom ukvarjate vsak dan ali se šele odločate, kako bi svoje dneve preživeli bolj aktivno, boste v nakupovalnem centru Supernova Krško našli vrhunsko opremo za odličen trening. Izberite svoj šport in se pustite navdušiti z bogato izbiro športnih oblačil, obutve in športne opreme. Ste se odločili za tek, tenis, smučanje, kolesarjenje, aerobiko, funkcionalni trening ali mogoče košarko, nogomet ali odbojko? Supernova Krško vam postreže s celotno opremo.

 

Bodite aktivni s stilom, v široki ponudbi priznanih športnih znamk

Za nepremagljivo športno ponudbo v nakupovalnem centru Supernova Krško obiščite trgovino Hervis. Oblecite se v vrhunska oblačila iz tehnološko dovršenih športnih materialov znamk adidas, Reebok, Nike in Under Armour, preizkusite najnovejše tekaške copate in izberite vso opremo, fitnes naprave in pripomočke za vadbo najboljših znamk. Navdušila vas bo tudi izbrana ponudba koles, smučarske opreme ter kakovostne opreme za pohodništvo in kampiranje.

Potrebujete nasvet? Prijazno osebje trgovine, ki živi in diha s športom, vam bo vedno priskočilo na pomoč. Pomagali vam bodo poiskati prave smuči, pravilno nastaviti veslo SUPa, izbrati pohodniške čevlje  ali preprosto ustvariti vaš osebni športni slog za prosti čas.

 

Kategorije