Zaupajte najboljšim specialistom za nego stome. Stoma center Sana ponuja medicinsko tehnične in ortopedske pripomočke ter svetovanje in izobraževanja.

Stoma center Sana z najboljšimi pripomočki za nego stome priznanih znamk

Tudi ko zdravje ponagaja, ni razloga, da ne bi brezskrbno in varno uživali v življenju. Prijazno osebje Stoma centra Sana vam bo s poglobljenim znanjem in bogatimi izkušnjami pomagalo pri vsakodnevni oskrbi stome in drugih težavah. Specializirani so za oskrbo in nego stom ter inkontinentnih oseb, prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Krško pa je tudi bogato založena z ortopedskimi pripomočki ter drugimi medicinsko tehničnimi pripomočki. Preizkusite kakovostne pripomočke za nego stome vodilnih proizvajalcev Coloplast, Braun, Dansac, Convatec in Salts Healthcare, za strokovni nasvet in pomoč pri nakupu pa se lahko vedno obrnete na prijazno osebje prodajalne z več kot 30-letnimi izkušnjami. Če stanujete v bližini nakupovalnega centra Krško, vam nakup tudi brezplačno dostavijo na dom.

Na mesečnih druženjih stomistov v Stoma centru Sana boste lahko srečali ljudi z enakimi težavami, izmenjali osebne izkušnje, pridobili novo moč in prijatelje, ki vas razumejo. Stoma center Sana pogosto prireja tudi strokovna predavanja za boljše razumevanje stome in bolezenskih stanj, prodajalna pa je opremljena z zasebnimi ločenimi prostori za posvet in pogovor z zdravnikom specialistom, ki vam je na voljo po naročilu.

Vaša prva izbira za nego stome

Stoma center Sana sestavlja usposobljen kolektiv z močno voljo in delovnim elanom. Na prvo mesto postavljajo široko ponudbo kakovostnih medicinskih pripomočkov ter kakovost storitev, s katerimi gojijo zadovoljstvo strank, ki se v prodajalno Stoma centra z veseljem vračajo. Prizadevajo si, da je delo opravljeno učinkovito, prijazno ter v skladu s poslanstvom centra Sana – vsakomur pomagati rešiti ali omiliti zdravstvene težave, ki ga spremljajo.

Cilj Stoma centra Sana je postati vaša prva izbira pri oskrbi z medicinsko tehničnimi pripomočki. Kot koncesionar Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije vam v svojih prodajalnah Stoma center Sana nudi vse pripomočke, predpisane na naročilnico za MTP in tudi druge kakovostne izdelke za zdravo in usklajeno življenje uradne in komplementarne medicine. Stoma center Sana že vrsto let s ponosom sodeluje tudi s slovenskimi društvi ILCO.

Stoma center Sana


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 488 17 90

KATEGORIJA
ostalo