Vrhunski mobilni telefoni, fotoaparati in najnovejše s področja elektronike in tehnologije. Uredite naročnino za mobilno ali optično omrežje, opravite servis računalnika in uživajte v udobju pametnih gospodinjskih aparatov.

Tehnika

Seznam poslovalnic
Najnovejši trendi gospodinjskih aparatov, računalniki in sodobna elektronika

Izkoristite svoj čas na boljši način s sodobnimi gospodinjskimi aparati in intuitivno belo tehniko. Ko opremljate svoj dom ali iščete lepo darilo, vas široka ponudba tehnike in elektronike v Supernovi Krško ne bo razočarala. Kupujete večji pametni televizor, gaming računalniško opremo ali pralni stroj? Supernova je tu za vas! Najboljša ponudba avdio-video opreme, računalnikov ter bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov vas čaka v trgovini Big Bang. Dolge garancije, kasko zavarovanje naprav ter odvoz starih aparatov pa naredijo nakupovalno izkušnjo še toliko bolj prijetno.

Pravi strokovnjaki za računalništvo vas pričakujejo še v trgovini ZIP, kjer vam bodo vaš računalnik tudi servisirali in odpravili napake, da bo delal brezhibno. Ko potrebujete profesionalne fotografske storitve, želite natisniti ali razviti fotografije vaših najlepših trenutkov ali iščete profesionalno fotografsko opremo, pa le zavijte v Foto Asja z najboljšo ponudbo pri nas.

Povežite se v najboljše omrežje

Mobilno omrežje, optično ali mogoče kabelsko omrežje? V nakupovalnem centru Supernova Krško lahko kar med nakupovanjem sklenete izbrano naročniško razmerje, uredite naročniške opcije in se hitro povežete s svetom. Zagotovite si izvrstno kabelsko, optično ali wi-fi omrežje z izjemno hitrostjo prenosa podatkov za internet in televizijo pri ponudniku telekomunikacijskih storitev Ansat ter izberite ugoden paket mobilne telefonije pri A1. Seveda ne gre brez pametnega telefona, na katerem se dan za dnem odvrti naš svet. Pri A1 boste našli širok izbor najnovejših mobilnih telefonov po ugodni ceni, katere lahko kupite z vezavo in še dodatno prihranite. Preizkusite najnovejše modele iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi in LG ter izberite svojega novega digitalnega spremljevalca z najboljšim fotoaparatom in edinstveno uporabniško izkušnjo. Prav tako široka ponudba pametnih telefonov in tablic vas bo razveselila tudi v trgovini Big Bang.

 

Kategorije