Priročna točka nakupa s pestro ponudbo cigaret, časopisov, telefonskih kartic, srečk Loterije Slovenija, sladkarij, pijače in še veliko več. Trafika 3DVA nudi tudi plačevanje položnic z ugodno provizijo.

Od tobačnih izdelkov do vinjet, trafika 3DVA ponuja vse na enem mestu

Trafika 3DVA bo kmalu postala vaša najljubša točka za hitre nakupe. Priročna trafika tik ob vhodu s parkirišča nakupovalnega centra Supernova Krško obljublja hitro in prijazno prodajno storitev s širokim izborom vsega, kar hitro potrebujete. Pred zasluženim odmorom skočite po škatlico cigaret in druge tobačne izdelke, trafika 3DVA pa vam postreže tudi z vžigalnikom, če svojega izgubite v globini žepov. Zraven vzemite še dnevni časopis – v trafiki 3DVA je vedno na voljo dnevno svež izbor novic časnikov Delo, Večer, Dnevnik, Finance in Slovenske novice, prav tako pa so na policah trafike številne slovenske in tuje revije ter ugankarji.

Za dolge klepete so tu telefonske kartice in Mobi kartice za polnjenje mobilnih telefonov vseh večjih operaterjev (Telekom, A1, Telemach), svojo srečo pa lahko preizkusite s srečko Loterije Slovenije, vplačilom Loto srečke ali športnimi stavami Športne loterije. V trafiki 3DVA lahko kupite tudi vozovnice za avtobus, vinjete, poštne znamke, kartice za varno nakupovanje na spletu PaySafe card ter pijačo, sladkarije, žvečilne gumije, bombone, slane prigrizke, kozmetiko, igrače, spominke, pisarniške pripomočke in druge hitre nakupe. Vsi, ki želite prihraniti in uživati v številnih storitvah ugodneje, si lahko zagotovite kupone ugodnosti Kuponko in 1nadan, med obiskom nakupovalnega centra pa lahko tudi plačate položnice, saj vam v trafiki zagotovijo nizko provizijo.

3DVA – trafika, ki je vedno le nekaj korakov stran

Trafika 3DVA je del največje verige trafik in kioskov v Sloveniji. Podjetje Tobačna 3DVA, hčerinsko podjetje Tobačne Ljubljana, tako razpolaga s skoraj 200 franšiznimi prodajnimi mesti po vsej Sloveniji in zagotavlja priročno storitev skorajda na vsakem koraku.

Prodajna mesta 3DVA so razpršena na najbolj frekventnih lokacijah v Sloveniji. V trafikah in kioskih lahko hitro opravite svoj nakup kar mimogrede, na poti v službo in šolo oziroma, ko greste po opravkih. Na prodajnih mestih vas vedno pričakajo prijazni prodajalci, ki vam postrežejo z nasmehom na obrazu. Trafike 3DVA razpolagajo s širokim izborom priljubljenih izdelkov in priročnih storitev, z uvajanjem novih storitev in produktov pa sledijo potrebam trga in zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce.

Trafika 3DVA


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
051 282 757

E-POŠTA
3dvainfo@si.imptob.com

SPLETNA STRAN
http://www.trafika3dva.si

KATEGORIJA
ostalo