Vzglavniki, kuhinjska posoda, kovčki, odeje, brisače in še veliko več. Opremite dom po ugodni ceni z izdelki Vitapur, Hitex, Rosmarino, Svilanit, Kvikk in Scandinavia.

Naj dom zaživi s kakovostnimi izdelki Vitapur

Včasih je vse, kar potrebujete le privlačna nova posteljnina, vrhunska žar ponev ali set novih brisač in vaš dom zaživi v popolnoma novi luči. Trgovina Vitapur vam vse to zagotovi po izjemno ugodni ceni. Mali raj za ljubitelje urejenega in udobnega doma v nakupovalnem centru Supernova Krško prinaša kakovostne izdelke za dom, spanje in prosti čas.

Opremite spalnico z vrhunskimi izdelki Vitapur in Vitapur Family ter ležišči Hitex. Poleg izjemno priljubljenih ležišč iz lateksa, hladno stisnjene pene in žepkastih vzmeti Hitex boste v ponudbi našli še vzglavnike, odeje, posteljnino in drugo opremo za kakovostno spanje. V kuhinji bo omamno zadišalo po številnih dobrotah, ki jih boste pripravili s posodo, noži, pekači ter priborom in opremo za kuhanje premium znamke Rosmarino, za popoln slog domačega chefa pa poiščite še prikupne kuhinjske krpe, predpasnike in kuhinjske rokavice s katerimi bo vihranje med pekači in pokrovkami popolnoma brez skrbi. Za mehke trenutke udobja v kopalnici poiščite Svilanit brisače in kakovostne kopalne plašče, prav tako pa vas bodo v trgovini Vitapur razveselili kakovostni pripomočki za čiščenje Kvikk, nogavice, copati in potovalni program s kovčki, nahrbtniki ter ostalimi izdelki za prosti čas Scandinavia ter otroški program 4Kiddo s kockami za sestavljanje in plišastimi igračami za najmlajše.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.

Vitapur


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
059 342 793

E-POŠTA
salon-krsko@vitapur.si

SPLETNA STRAN
https://www.vitapur.si/

KATEGORIJA
dom