Trgovina za male živali z najboljšo ponudbo hrane, priboljškov in opreme za hišne ljubljenčke. Prinesite srečo v vaš dom z ljubko živalco iz trgovine Zajček.

Vse, kar vaš ljubljenček potrebuje za zdravo in razigrano življenje

Prinesite veselje v vaš dom z malo živalco iz trgovine Zajček. Mala živalska oaza v nakupovalnem centru Supernova Krško prinaša radost ljubečih živali – zajčki, morski prašički, hrčki, akvarijske ribice, plazilci in ptice komaj čakajo, da jih sprejmete v svoj objem in z njimi delite srčne trenutke prijateljstva. Izberite svojo bunkico sreče v bogati ponudbi živih živali v trgovini, če imate v mislih posebno pasmo ali živalco, pa vam novega hišnega ljubljenčka z veseljem priskrbijo tudi po naročilu.

V trgovini za male živali Zajček je na voljo tudi široka ponudba hrane za pse, mačke, glodavce, ptice, ribe in druge hišne ljubljenčke. Kakovostna hrana priznanih proizvajalcev prinaša okusno izbiro mokre hrane, brikete in suho hrano za vaše male navihančke, za plazilce pa je na voljo tudi živa hrana. Seveda ne gre brez slastnih mačjih in pasjih priboljškov, s katerimi boste nagradili svoje kosmatince, ter priljubljenih trendovskih igrač, izdelkov za nego in kakovostne opreme. Izberite primerno ovratnico in povodec ter udobno ležišče, kletko, posodico za vodo in hrano, mačji praskalnik, pesek in še več. V trgovini Zajček vam bodo postregli z vsem za dobro počutje malih živali.

Zajček je trgovinica za ljubitelje malih živali

Dobrodošli v kraljestvo malih živali, kjer se ljubezen in spoštovanje do živali čutita na prav vsakem koraku. Vaši mali ljubljenčki bodo pomigali z repki in zaploskali s tačkami ob bogati ponudbi hrane, izdelkov za nego, kakovostnih pripomočkov in igrač za njihove najbolj razigrane trenutke. Poleg vrhunske ponudbe trgovine za male živali se v podjetju Zajček Andreja Zaljetelj s.p. ukvarjajo tudi z vzrejo malih živali. V lastni vzreji imajo zajce, hrčke, ptice, plazilce, miši in podgane, tako da lahko svojim kupcem zagotovijo nakup lepo negovanih in zdravih živali, ki so od prvega dne vzrejene s spoštovanjem in srčnostjo.

V trgovini Zajček se zavedajo, da ljubezen do živali ni pogojena s ceno, zato boste v ponudbi našli tudi cenovno dostopne izdelke za kakovostno oskrbo vaših malih ljubljenčkov. Za dodatne informacije in strokovne nasvete obiščite trgovino v Supernovi, kjer vam bodo z veseljem pomagali in priskrbeli vse, kar potrebujete.

Zajček


DELOVNI ČAS
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 17.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
08 200 5666

E-POŠTA
and.zaljetelj@gmail.com

KATEGORIJA
ostalo