Vse za računalništvo, avdio-video in mobilno telefonijo. V specializirani ponudbi trgovine ZIP boste našli še posamezne računalniške komponente, zunanje medije in pisarniško opremo. Na voljo tudi kakovosten servis.

ZIP … in računalnik dela brezhibno!

Vrhunska ponudba, strokovno osebje in kakovostne rešitve vas bodo prepričale, da v trgovini ZIP dobite le najbolje za vaše digitalno življenje. V široki ponudbi računalnikov, prenosnikov, monitorjev, tiskalnikov in drugih računalniških komponent boste našli celovito računalniško opremo tako za domačo rabo kot za delo ali naskok na privlačen gaming svet. Svojo izbiro dopolnite s kakovostno tipkovnico, brezžično miško, igralno palico ali setom vrhunskih gaming slušalk. Tu so še zunanji diski in drugi prenosni mediji, spletne kamere, računalniški kabli, adapterji in vse za brezhibno računalniško izkušnjo. Ne spreglejte možnosti ugodnega nakupa operacijskega sistema Windows in druge Microsoft programske opreme!

V trgovini ZIP boste našli tudi vse za vrhunsko domačo avdio-video izkušnjo s sodobnimi pametnimi televizorji, TV opremo in zmogljivimi zvočniki, kot pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije v nakupovalnem centru Supernova Krško pa vam trgovina ponuja tudi izvrstne pametne telefone priznanih blagovnih znamk iPhone, Samsung, Huawei, Sony, …, možnost sklepanja naročniških razmerij in podaljševanja aneksov ter nakup Mobi kartic za polnjenje računa.

Od servisiranja do celovite sodobne prodaje

Garažno podjetje ZIP, ki je sprva nudilo le servisne storitve lokalnim prebivalcem in podjetjem, se je z naraščanjem potreb trga po kakovostnih računalniških storitvah in strokovnem svetovanju, hitro spreobrnilo v celovitega ponudnika računalniške opreme, mobilne telefonije in drugih digitalnih rešitev. V dveh računalniških trgovinah (ter v spletni trgovini) ponujajo najnovejše trende s področja računalništva, gaminga in telefonije. Vrhunske izdelke in sodobne rešitve pa nadgradi kakovosten servis, ki vseskozi zagotavlja zadovoljstvo strank.

Ko naletite na težave v digitalnem svetu, obiščite trgovino ZIP. Pomagali vam bodo namestiti in vzdrževati tako programsko kot strojno opremo, uredili priklop na internet in vzpostavili omrežne storitve ter poskrbeli, da bo vaš računalnik deloval brezhibno. Ponujajo tudi servisiranje ter popravilo računalnikov in mobilnikov, odstranjevanje virusov, trojanskih konjev in nezaželenih reklam ter namestitev kakovostnega antivirusa ali požarnega zidu, ki bo vašo uporabo digitalnih tehnologij ohranil varno.

ZIP


DELOVNI ČAS
ponedeljek 09.00 - 19.00
torek 09.00 - 19.00
sreda 09.00 - 19.00
četrtek 09.00 - 19.00
petek 09.00 - 19.00
sobota 09.00 - 14.00
nedelja Zaprto

NASLOV
Cesta krških žrtev 141
8270 Krško

PLAČILNA SREDSTVA
gotovina, kreditna kartica

TELEFON
07 490 65 11 in 031 808 080

E-POŠTA
krsko@zip.si

SPLETNA STRAN
http://www.zip.si/

KATEGORIJA
tehnika